Rreth Nesh

Vizioni dhe vlerat

Ne kemi vizionin tone dhe nje set vlerash e cila na bashkon dhe na suporton ne rritjen e objektivave tona.Vizioni yne eshte”te berit te vecante eksperiencen e te udhetuarit. “Kjo eshte ajo qe ne besojme,mundohemi per te dhe kjo na jep neve nje objektiv te qarte.Vlerat tone mbeshtesin vizionin tone.Ato jane me shum se fjale ,ato perbejn bazen sesi te “Bruno&Eni Travel i bejm gjerat,ato jane thelbesore ne menyren sesi ne operojm,na ndihmon ne te gjejm menyren per te krijuar kontakte me klientet,bashkepunetoret,me njeri-tjetrin dhe me boten ne gjeresi.

Vlerat tona jane :

Udheheqja e klienteve

Ne i respektojme klientet dhe nuk harrojme qe ato na zgjedhin ne per te kaluar kohen e tyre te lire.Ne kete marredhenie kemi si detyre ruajtjen e ndershmerin dhe besimit.Ne parashikojm deshirat e tyre dhe cdo gje qe bejm e bejm duke menduar me te miren per to.

Lidership i pergjegjshem

Ne jemi te angazhuar per nje zhvillim te qendrueshem dhe per te pasur impakt pozitiv ne shoqeri.Ne e dime qe lidershipi duhet te fitohet dhe asnjehere nuk e marim te garantuar.Komunikimi yne i hapur dhe i thejshte na ndihmon ne zhvillim dhe rritje.Ne zhvillojme lokalitetet dhe aktivitete te ndryshme.

Udheheqja e vlerave

Ne jemi ne kerkim te mundesive te cilat kan nje avantazh konkurues per ne dhe shtojm vleren ne eksperiencen e klienteve tane.Ne parashikojm dhe sjellim ne treg produkte te reja persa i perket menyres te kalimit te kohes se lire.

Te vendosur per te fituar

Ne jemi te apasionuar per te sjelle me te miren dhe per te fituar me integritet.Ne kerkojm ide dhe trende per te ndryshuar tregun e menyrave te kalimit te kohes se lire dhe veprojme me shpejtesi per te vene ne veprim keto ide dhe trende.Ne bazohemi ne pune ne kolektiv dhe ne grup.Nuk jemi te frikesuar per te mare vendime te guximshme.Deshirojme te ofrojme cdo dite mundesi te reja si dhe ne dashurojme ate qe bejme .{:}{:en}english us{:}