TUR NE DUBROVNIK & MOSTAR

Kategori:

DITA 1 – Nisja nga Tirana ne oren 07.30 te mengjesit. Pas formaliteteve kufitare – doganore ne Muriqan vazhdimi i rruges nepermjet Tivarit , Petrovacit , Becicit per ne Dubrovnik. Ndalese ne Budva per nje ore e me pas vazhdimi i rruges nepermjet Hercegnovit per ne kufirin me Kroacine. Pas formaliteteve kufitare nisja per ne hotel. Mberritja , sistemimi ne hotel darke e fjetje.

DITA 2 – Pas mengjesit nisja per ne Mostar nepermjet Neumit dhe Metkovicit.Informacione dhe ndalesa te shkurtra per vendet nga ku kalohet. Mberritja ne Mostar rreth ores 11.30 . Udhehequr nga guida lokale , vizite e ures , pjeses se vjeter te qytetit , xhamise , pazarit.. Kohe e lire per te shijuar qytetin me vehte. Pergjate rruges per ne Dubrovnik , vizite e Medugorjes nje vend i rendesishem besimi & pelegrinazhi per besimtaret nga shume vende te botes . Pasdite nisja per ne Dubrovnik & ndalese e shkurter ne Neum. Vizite e qytetit te vjeter te Dubrovnikut & shetitje me anije . Sistemimi ne hotel , darke e fjetje. Pas darke mund te shkohet ne nje ambjent me muzike.

DITA 3  – Pas mengjesit nisja per ne Shqiperi, vizite e Kotorit , ndalese ne Tivar, kalimi i kufirit ne Muriqan dhe vazhdimi i rruges per ne Tirane, fundi i sherbimeve.

SHERBIMET : Transporti me autobus komod , vizita ne qytetitn e vjeter te Dubrovnikut , guide te agjensise , guide lokale ne Mostar & Medugorje, asistence, informacion , akomodimi ne hotel 4* me sherbime 2 darka , fjetje e mengjese , sig shendetsor.

CMIMI : 119 Euro per person duke perfshire te gjitha sherbimet e mesiperme ne Hotel Kompas me 4 *+  per nje grup prej 40–50 pax

129 Euro per person duke perfshire te gjitha sherbimet e mesiperme ne Hotel Croatia ose Hotel Rixos Libertas me 5 yje per nje grup prej 40 – 50 pax

 

Perfshihen :

Transporti me autobuz komod gjate gjithe udhetimit
Informacion dhe asistence per procedurat kufitare gjate gjithe udhetimit
Guide te agjencise dhe guide lokale sipas programit
Biletat e vizitave sipas programit te perfshira ne cmim
Shetitje me anije